Auto Import KaBo - Autobedrijf WilminkDas Import Auto importeer je met KaBo!
 

Wat zeggen klanten! 


Gastenboek

Natalie Böhnke
06-04-22 12:46:46
Ich habe meinen Wagen durch den Kontakt mit John verkauft und kann nur positives berichten.

Wir hatten uns bereits vor der Besichtigung vor Ort auf einen Preis geeinigt. John und der Käufer kamen pünktlich an und haben sich an alle vorab getroffenen Absprachen gehalten. Generell war der Kontakt sehr angenehm und unkompliziert! So unkompliziert, dass ich auf jeden Fall eine Bewertung, auch aus DE, hinterlassen wollte.

Gerne in Zukunft wieder.
Tot de volgende keer. :-)
Jacques Van der veldt
30-11-21 11:40:41
De inkoop en importbegeleiding van onze VW ID3 is met John zijn uiterst plezierig verlopen. Sterke punten van KaBo zijn: eerlijkheid, nauwkeurigheid, klantvriendelijkheid, service en verstand van zaken.
Wij zijn heel tevreden. Als je een auto wilt importeren zoek contact met John en hij laat je kennis maken met zijn deskundigheid.
Heel fijn John. Bedankt!
Nina Bos
29-11-21 17:36:27
In mei 2021 een mooie Volkswagen Polo gekocht bij John. Van begin tot het eind erg fijn contact gehad. John gaf gelijk een goed gevoel en heeft me van alles op de hoogte gehouden. Er moesten een aantal onderhoud dingetjes aan de auto gebeuren maar dat gaf hij zelf al gelijk netjes aan. Ik ben erg blij met de auto en het contact wat ik met John heb gehad. Ook een probleempje met de ruitensproeier heeft hij netjes opgelost. Ik raad dit bedrijf zeker aan als je op zoek bent naar goede betrouwbare service en mooie auto's !
Laurens Welberg
30-10-21 20:39:20


John is al diverse keren met mij mee op pad geweest om een mooie auto uit Duitsland is te halen. Eigenlijk ga ik met hem mee op pad. Vooraf afstemmen met de verkoper en met mij loopt geheel vlekkeloos. Het samen op pad zijn en een eind Duitsland in is als een gezellig dagje uit. Koffie en broodje onderweg een beetje kletsen en voor dat we het in de gaten hebben zijn we al op locatie.
Daar wordt de desbetreffende auto tot in het kleinste detail onderzocht en een check gedaan of de papieren overeenstemmen met de auto.
Ik weet niet hoe die het doet maar met zijn vriendelijkheid wordt door de verkopende partij altijd alle informatie netjes gegeven en daarbij vind er altijd een goede prijsonderhandeling plaats.
Auto opladen en naar huis staat gegarandeerd als een geslaagde terugreis. Het bijkomende papierwerk voor het keuren bij RDW en Bpm aanvraag gaat John met gemak af. Volledige ontzorging heet dat!!
Ik beveel John zijn deskundigheid en service van harte aan...nu niet allemaal tegelijk op John afstappen.... binnenkort moet die weer met mij mee.... nee, ik ga met hem mee😀
Bedankt John!
Laurens
Tonen: 5  10


   
  E-mailen
  Bellen
  Info
  Instagram
  LinkedIn