Auto Import KaBo - Autobedrijf WilminkDas Import Auto importeer je met KaBo!
 

Wat zeggen klanten! 


Gastenboek

Johan W
14-03-24 09:29:08
Ik ben geen recentieschrijver. Soms, als ik erg ontevreden ben, ga ik wel eens los. Positieve recensies zijn een uitzondering. Voor John Wilmink maak ik graag zo’n uitzondering, in positieve zin welteverstaan.
Ik was al geruime tijd op zoek naar de perfecte Z4 met klapdak, het type E89. Ik ben een “lastige” klant. Ik wil een Z4 van 2016, alle opties, nul kilometers en voor een weggeefprijsje. Helaas, dat lukt niet, dus moet je consessies doen.
Al die zoektochten brachten mij uiteindelijk bij John Wilmink in Hengelo. Uit Hengelo komt goed volk, mijn vrouw is ook een Hengelse, maar dit even ter zijde.
De BMW die hij aanbood was voorzien van alle door mij gewenste opties. Op weg naar Hengelo om de auto te bekijken. Natuurlijk ga je de auto bekijken die je ogenschijnlijk wel wilt, maar dan ben je er natuurlijk nog niet. Alles moet wel kloppen en dat maakt John volledig waar. Hij is vriendelijk, voorkomend en beschaafd. Hij straalt passie uit en heeft verstand van zaken. Dat blijkt al snel. Het gaat om een Duitse import auto die John zelf heeft geïmporteerd. Dan moet je altijd even goed opletten, want de Duitsers kennen geen Nationale Auto Pas. Alle documenten zijn hier aanwezig, uiteraard ook het volledig ingevulde onderhoudsboekje. Ook de details van de eerdere werkzaamheden in Duitsland zijn bekend. Alles klopt en de auto rijdt ook geweldig. Ik heb de auto gekocht. De Z4 is boven verwachting. Ik ben heel blij. Nú betreft dit een auto van John zelf, dus de auto moet je aanstaan, maar John is ook bemiddelaar voor mensen die een auto uit Duitsland zoeken. Ik heb het al gezien, dat kun je in volledig vertrouwen aan John Wilmink overlaten. Hij weet wat hij doet en heeft verstand van zaken. Daarom beveel ik hem van harte aan. John, bedankt voor de goede auto en voor het prettige zaken doen.

Hartelijke groet,

Johan
Daniel Aydin
04-12-23 12:39:22
Via een kennis ben ik in contact gekomen met John om een nieuwe auto te importeren. Dit ging zeer prettig en professioneel dat we ook een auto via John hebben laten verkopen. Binnen no time verkocht :) Mooie ervaring, John neemt de tijd, neemt je mee in alles, bij elke update krijg je bericht zodat je precies weet wat de status is. Zeer betrokken en te vertrouwen. Dankjewel John, we weten je te vinden :). Gr. Daniel
Niek van Deijne
29-08-23 22:51:51
John is echt een topper. Reageert snel en service is echt super!

Ik zou iedereen hem zeker aanraden!
Saskia
17-01-23 14:15:17
Na de bijzonder goede ervaring 2 jaar geleden met de aankoop van een kleine rode stadsauto, ben ik wederom zeer goed geholpen met de aanschaf van een nieuwe 2e hands auto. Door n noodlottig ongeval was de stadsauto total loss. John denkt mee, neemt je mee in alle details en rapporten van de te kopen auto en zoekt antwoorden, vergelijkt verschillende mogelijkheden aan de hand van jouw vragen, wensen Kortom een betrokken en vertrouwd adres om een auto te kopen.
Harrij Creemers
26-05-22 14:21:53
Normaal ben ik niet zo van het schrijven van een review, maar hier maak ik graag een uitzondering.
Vorig jaar kochten wij bij John een New Beetle cabrio. Een mooie ervaring waarbij we veel plezier gehad hebben. Zodanig dat we John beloofden dat als we weer een auto zouden kopen we weer naar hem zouden gaan. En belofte maakt schuld.
Op zoek naar een Jaguar S-type. De zoektocht en de selectie en keuring waren weer een feestje. Wat een vriendelijke vakman, die geniet van zijn werk, en graag helpt met het maken van de juiste keuze. Ik denk dat je in de autohandel niet veel van zulke eerlijke en gemotiveerde mensen tegenkomt.
Ik kan niet anders dan John volmondig en van harte aanbevelen. John, dank je wel weer.
Maar nu even over hoor. We gaan eerst een paar jaar genieten van de mooie automobielen.
Tonen: 5  10


   
  E-mailen
  Bellen
  Info
  Instagram
  LinkedIn